24 Haziran Dünya Diplomaside Kadınlar Günü’nde Ankara’da ‘Diplomaside Kadınlar Neden Vazgeçilmezdir?’ Çalıştayı düzenlendi.

Çankaya Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADUM), 24 Haziran Dünya Diplomaside Kadınlar Günü’nde ‘Diplomaside Kadınlar Neden Vazgeçilmezdir?’ çalıştayı düzenlendi.

Çalıştay, Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hadi Hakan Maraş ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Berris Ekinci’nin açılış konuşmalarının ardından, KADUM Direktörü Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun moderatörlüğünde, Türkiye’de görev yapan yabancı ülkelerin kadın büyükelçileri, Dışişleri Bakanlığı bünyesinde görev yapmakta olan kadın büyükelçiler, uzmanlar, diplomasi alanına da odaklanan medya temsilcileri ile bu alanda çalışan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katkılarıyla gerçekleşti.